Η ανάπτυξη μεθόδων χρωματογραφίας και φασματοσκοπίας για την ανάλυση του πτητικού κλάσματος ελληνικών μελιών.designaturegrMar 5, 20241 min readΜία πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του θέματος από τον κ. Πέτρο Ταραντίλη, Καθηγητή Ενόργανης Χημικής Ανάλυσης Φυσικών Προϊόντων στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου-Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Dnews.gr
Παρουσίαση του WineDIIS στο πλαίσιο συνάντηση των Εθνικών Δικτύων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) των κρατών μελών της ΕΕ
Commentaires